fbpx

Kestävä suunnittelu

Suuri osa tuotteen ekologisista vaikutuksista päätetään jo suunnitteluvaiheessa. Ekologisessa suunnittelussa ei ole kyse vain käytetyistä materiaaleista, vaan tulee kiinnittää huomiota myös pitkäikäisyyteen; kuinka tuotetta käytetään, huolletaan, kierrätetään tai mahdollisesti hävitetään.

Työskentelemme betonin kanssa, joka on yksi planeettamme laajimmin käytetyistä aineista. Pitää siitä tai ei, vaihtoehtoa, jolla betoni voitaisiin laaja-alaisesti korvata, ei ole vielä löydetty.

Graafisen betonin avulla kestävä kehitys mahdollistamalla esteettisen laadun ja kestävän pinnan. Viimeistelty ja esteettinen betonielementtirakenne edesauttaa myös omistajia ja käyttäjiä ylläpitämään rakennusta ja pintoja mahdollisimman hyvin, mikä edistää rakenteen pitkäikäisyyttä.

Kun on muutoksen aika, tavoitteenamme on, että rakennusten omistajat valitsevat korjauksen purkamisen sijaan. Uskomme, että laadukas suunnittelu on avainasemassa, kun on kyse kestävistä ratkaisuista.

Graphic Concrete Patterns

Graafisen betonin kuvioiden syvyys betonipinnassa on ainoastaan noin 1mm. Tästä syystä rakenteellisia muutoksia, kuten betonielementin paksuuden lisäämistä pintamateriaalin takia, ei tarvita. Betonin määrä on aina minimoitu ja elementit pysyvät mahdollisimman kevyinä ja ohuina myös kuvioituina.

Graphic Concrete Membrane

Elementin pienempi paino on etu myös kuljetuksessa ja asennuksessa.

Graphic Concrete Membrane on molding
Graphic Concrete Casting

Korkealaatuinen betonielementti on potentiaalisesti uudelleenkäytettävä. Jos tämä otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa, betonielementti voidaan tarvittaessa purkaa rakenteesta tai rakennuksesta, siirtää ja pystyttää uudelleen.

Graphic Concrete Casted wall

Kestävä ja esteettisesti näyttävä betonipinta säilyy pitkään ennen kuin muutostarve ilmaantuu.

Graphic Concrete Casted wall

Tuotettamme, betonielementtien valmistuksessa käytettävä erikoispaperia, on turvallista työstää eikä siitä liukene haitallisia aineita. Tämä CO2-neutraali paperi on valmistettu pääosin suomalaisesta puusta vain vihreäää energiaa käytäen. Puhdas paperi voidaan kierrättää normaalina energiajätteenä.

Lisätietoja löydät täältä

Graphic Concrete Team

Jos haluat tietää lisää graafisesta betonista ota yhteyttä.

Graphic Concrete Ltd
Itälahdenkatu 18 C, 5 fl. FI-00210 Helsinki
Tel: +358 (0)40 621 2200
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.graphicconcrete.com

Sign up with your email address to receive news and updates.