fbpx
Skip to main content

Edut/Hyödyt

Graafinen Betoni on 100% betonia ja näin ollen yhtä kestävää kuin betoni itsessään. Pinta ei tarvitse erikoista huoltoa, säästäen kustannuksia rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Verrattuna esimerkiksi 3D -profiileihin Graafisen Betonin käyttö ei lisää betonielementin paksuutta. Tämä minimoi betonin käyttömäärän, pitäen elementin niin ohuena kuin mahdollista. Tämä ei vain säästää materiaalikuluissa, vaan myös kuljetus- ja asennuskustannuksissa.

Helppo käyttää

Kalvo on kierrätettävä ja helppo käyttää: se voidaan leikata pienempii osiin tai suurempia kappaleita voidaan liittää toisiinsa.

Kalvoa voidaan käyttää monenlaisen betonin kanssa (perinteinen/itsestään tiivistyvä/kuitubetoni /UHCP). Kalvon käyttä ei aseta tuotannolle eritysivaatimuksia. Tehdas, joka valmistaa pesubetonia pystyy valmistamaan myös graafista betonia.

Graafisen betonin pesusyvyys on hienopesu, joten se ei myöskään vaadi rakenteellisia muutoksia. 

Ympäristöystävällinen

Graafisen Betonin kalvo on ympäristöystävällinen tuote.  Kalvo on kierrätettävä ja turvallinen käyttää. 
kalvo ei sisällä haitallisia kaasuja tai kemikaaleja. Se vähentää liuotin-pohjaisten aineiden käyttöä sekä pölyhaittoja elementtituotannon aikana. Kalvolla ei ole mitään vaikutusta rakennuksen ympäristökuormitukseen. Meillä on LEED Platinum referenssejä.
 

Asennusvalmis

Graafisen Betonin elementti on valmis asennettavaksi heti valujen jälkeen elementin kuivuttua, kuvio on orgaaninen osa elementin pintaa.
 
Graafisen Betonin käyttö vähentää muiden julkisivupintamateriaalien tarvetta kuten laatta- tai muu verhous, rappaus tai maali). Se vähentää myös lisätelineiden tarvetta rakennustyömaalla, minimoi rakennuksen häiriöt ja säästää aikaa rakentamisen aikana.
 
Lopputulos on 100% betonia ja pinta on yhtä kestävä kuin betoni itsessään. Valmis pinta on käytännössä huoltovapaa, säästää kustannuksia rakennuksen koko elinkaaren ajan.